dolfijnen

Speltak dolfijnen

Algemeen
De Dolfijnen zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. In de zomerperiode doen de dolfijnen veel activiteiten op en rond het water zoals kanoën, zeilen en diverse spelletjes. Deze programma’s spelen zich veelal af bij ons clubgebouw De Veste in Moerdijk en op en rond verschillende wateren in de omgeving.
In de winterperiode zijn we meer binnen te vinden. Verschillende programma’s worden afgewisseld zoals insignewerk, uitjes, spellen en stoere jongens en meisjes knutsels. In deze tijd van het jaar zijn we veelal te vinden op ons clubgebouw ’t Fort in Zevenbergen. De dolfijnen draaien om de week met de jongens en de meisjes groep samen.

De dolfijnen gaan één keer per jaar (tijdens hemelvaart) op een vijfdaags zomerkamp. Afhankelijk van de grootte van de groep gebeurd dit met de jongens en meisjes samen of in twee aparte groepen. Het zomerkamp vindt over het algemeen plaats in een scoutingclubgebouw in een andere plaats of op ons wachtschip de Ms. Hendrika.

Groepstijden
Zaterdagmiddag komen ze samen op het Fort Noordam, de tijden zijn van 13.00u tot 15.00u.

brug

Voor meer informatie of wanneer je gezellig een keertje wilt komen kijken, mag je contact opnemen via de mail op onderstaande adressen:

contact: dolfijnenmeisjes@waterscoutingmhg.eu voor de meisjes.
contact: dolfijnenjongens@waterscoutingmhg.eu voor de jongens.

Op facebook kan je leuke foto's zien van de activiteiten die de dolfijnen doen: https://www.facebook.com/scoutingMHG/?fref=ts

kano