Vriendenclub Matthijs Heldt groep

Doelstelling van De Vriendenclub

De doelstelling van De Vriendenclub is alle speltakken van de Matthijs Heldt Groep en het Wachtschip “de Hendrika” een financieel steuntje in de rug te geven, zodat deze speltakken met hun leden wat extra's kunnen doen.

Financiën

De Vriendenclub haalt haar inkomsten uit een kleine jaarlijkse bijdrage van de leden van De Vriendenclub.
Daarnaast organiseert zij een paar maal per jaar bijeenkomsten zoals onder andere “DE VRIENDENDAG “, een bingo of spelletjes avond en ventueel een gourmet avond.

Uw beloning

U krijgt het recht om 1 keer per jaar mee te varen met het wachtschip van de MHG de "Ms Hendrika" een historisch motor schip en tevens het enigste varende monument van de gemeente Moerdijk.
De kosten voor deze dag worden altijd zo laag mogelijk gehouden en daar bieden wij U een hapje, een drankje en een onvergetelijk dagje varen. Tevens wordt U als lid voor al onze activiteiten uitgenodigd.

Lidmaatschapseisen

Een ieder kan lid worden van De Vriendenclub, als men maar de Matthijs Heldt-groep en de Hendrika een warm hart toedraagt.

Plaats in de Matthijs Heldt-groep

Het bestuur van De Vriendenclub is geheel onafhankelijk van het bestuur van de Matthijs Heldt groep. De Vriendenclub kan gebruik maken van alle faciliteiten die de groep haar te bieden heeft.

Aanmelden voor De Vriendenclub?

Denkt U na dit te lezen "Ja, dit is iets voor mij!"; aarzel dan niet om U aan te melden of contact op te nemen voor verdere informatie.

U kunt de jaarlijkse bijdrage van € 10,00 - overmaken naar
Iban  NL 49 RABO 034 678 0381